PARTNERS NATIONALE KERSENPARTY

De Nationale Kersenparty zou niet compleet zijn zonder de samenwerking met uitstekende partners. Zij presenteren zichzelf en/of hun overheerlijke streekproducten tijdens de party.

Van wijn, kaas en vlees tot natuurlijk het heerlijke fruit (kersen!) uit FruitDelta Rivierenland. Op de Nationale Kersenparty zetten onze partners hun beste (culinaire) beentje voor. En wat te denken van de andere partners zonder wie hét netwerkevent van de fruitdelta niet is!

Om een beeld te geven wat voor partners meewerken, ziet u hieronder wie de partners van 2019 waren.


Word partner in 2023

Zijn streekproducten uw business en wilt u zich presenteren op de volgende editie van de Nationale Kersenparty? Of heeft u iets anders moois te bieden dat absoluut niet mag ontbreken?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil partner worden!
Image

FruitDelta Rivierenland

Een krachtig samenwerkingsverband van overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en ondernemende burgers. Wij slaan de handen ineen om de agribusiness, economie & logistiek en recreatie & toerisme in onze regio een boost te geven.

Website

Meer weten over FruitDelta Rivierenland? Bezoek de website.

www.fruitdelta.nl

Gemeente Zaltbommel

Zaltbommel is meer dan de stad; een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie.

Website

Meer weten over gemeente Zaltbommel? Bezoek de website.

www.zaltbommel.nl

Gemeente Maasdriel

De gemeente Maasdriel ligt in de Bommelerwaard aan de A2 tussen Utrecht en Den Bosch. De 11 dorpen, tussen de Maas en de Waal, maken samen een ondernemende gemeente met veel mogelijkheden voor wonen en werken in het rivierenlandschap. De gemeenten Zaltbommel en Maasdriel werken verregaand samen.

Website

Meer weten over gemeente Maasdriel? Bezoek de website.

www.maasdriel.nl

Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Zo blijft de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermd en kan iedereen er nu en in de toekomst van genieten.

Website

Meer weten over Geldersch Landschap & Kasteelen? Bezoek de website.

www.glk.nl

Avri

Samen werken aan een schoon Rivierenland. Avri houdt zich bezig met duurzame inzameling van huishoudelijk afval en bedrijfsafval, handhaving en beheer. Dat doet zij in de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Maar Avri doet méér. Kijk maar op haar website!

Website

Meer weten over Avri? Bezoek de website.

www.avri.nl

ROC Rivor

ROC Rivor geeft aandacht aan ambitie. Zij laat studenten kansen ontdekken en talenten verder ontwikkelen. Dankzij de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding kunnen studenten zich optimaal ontwikkelen. ROC Rivor levert niet alleen kwaliteitsonderwijs, maar biedt meer. De ontwikkeling als mens en student staat centraal.

Website

Meer weten over ROC Rivor? Bezoek de website.

www.rocrivor.nl

Kwekerij de Hazekamp

Dit glastuinbouwbedrijf teelt op 13.2000 m2 de prachtige bloem Alstroemeria op kokossubstraat. De Alstroemeria wordt ook wel Incalelie genoemd. U treft hem in de mooiste bossen bloemen aan. Met haar innovatieve LED-belichting gooit het familiebedrijf hoge ogen in binnen- en buitenland.

Website

Meer weten over Kwekerij de Hazekamp? Bezoek de website.

Facebook

Koetshuis Kasteel Ammersoyen

Een prachtige historische locatie waar veel te beleven valt: koffie, lunch, lunch, high tea of high wine. Binnen of op ons terras met wijds uitzicht op het kasteel en de omgeving. Ook voor het vieren van een huwelijk, jubileum of verjaardag en wijn- & spijscursussen, workshops en seminars.

Website

Meer weten over Koetshuis Kasteel Ammersoyen? Bezoek de website.

www.koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl

ProefLOKAAL Bommelerwaard

ProefLOKAAL zet de Bommelerwaard op de (menu)kaart en is hét herkennings- en ontmoetingspunt voor fijnproevers. Zij stimuleert de samenwerking tussen streekproducenten en 'samenstellers'. Dit leidt tot smaakvolle verrassingen en lekkere ontdekkingen!

Website

Meer weten over ProefLOKAAL Bommelerwaard? Bezoek de website.

Klik hier

Veiling Zaltbommel

Veiling Zaltbommel bemiddelt tussen telers en kopers op het gebied van groente en fruit. De ruim 130 leden bieden een compleet scala aan groente en fruit aan, het jaar rond. Veiling Zaltbommel bestaat 100 jaar, dankzij de korte lijnen, het streven naar de beste prijs voor alle betrokkenen en een hoge klantgerichtheid.

Website

Meer weten over Veiling Zaltbommel? Bezoek de website.

www.veilingzaltbommel.nl

TRIP Bommelerwaard

Het Toeristisch Recreatief Informatie Punt Bommelerwaard wijst u met enthousiaste vrijwilligers de toeristische weg binnen de Bommelerwaard: bezienswaardigheden, geschiedenis, restaurants, stadswandelingen, overnachtingsmogelijkheden,, fietstochten, rondvaarten, etc.

Website

Meer weten over TRIP Bommelerwaard? Bezoek de website.

www.tripbommelerwaard.nl

Cultuurfestival Bommelerwaard

Drie maanden lang - van 1 juni t/m 14 september - zijn er activiteiten rondom cultuur, natuur en kunst. Zoals openluchtfilms, dans, een theaterwandeling, tentoonstellingen en concerten. Of fiets en wandel speciale routes en ontdek de schatten en historie van deze unieke regio.

Website

Meer weten over Cultuurfestival Bommelerwaard? Bezoek de website.

Klik hier

VNO-NCW Rivierenland

VNO-NCW Rivierenland staat voor een optimaal ondernemersklimaat. Zij vertegenwoordigt daarvoor de achterban in belangrijke commissies en overlegplatforms en lobbyt samen met lokale ondernemersverenigingen, MKB-Nederland Midden e.a. Bestuursleden zijn werkgevers, groot en klein, uit diverse sectoren.

Website

Meer weten over VNO-NCW Rivierenland? Bezoek de website.

Klik hier

Fruitpartners Blom

Passie voor heerlijk fruit. Dat heeft Fruitpartners Blom. Zij is al jaren actief in de internationale fruithandel vanuit Deil. Haar hoofdproducten appels, peren, aardbeien en kersen worden uitsluitend door Globalgap-gecertificeerde telers geproduceerd. Zij biedt klanten een totaalpakket.

Website

Meer weten over Fuitpartners Blom? Bezoek de website.

www.fruitpartnersblom.nl

Energie Samen Rivierenland

Deze lokale, coöperatieve energiebeweging jaagt duurzame energie-initiatieven aan en versterkt ze. Zij wil de energietransitie mee mogelijk maken en is gespecialiseerd in advies en coaching op het gebied van energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Zij werkt samen met ondernemers, instellingen, overheden en burgers. Een schone en betaalbare energievoorziening voor ons allemaal!

Website

Meer weten over Energie Samen Rivierenland? Bezoek de website.

www.energiesamenrivierenland.nl
Image

Restaurant La Provence

'La Provence' is een begrip in Zaltbommel en omgeving. Haar specialiteit: de ambachtelijke Franse keuken en huiselijk dineren. Dit restaurant van Luc van Iersel is gevestigd in een monumentale villa uit 1860 bij de ingang van de historische stadswallen.

Website

Meer weten over La Provence? Bezoek de website.

www.la-provence.nl

Slow Escargots

Het slakkenvlees van deze slakkenkwekerij uit Nieuwaal is kakelvers. Gelukkige slakken zijn lekkerder, daarom krijgen de diertjes elke dag verse bladgroenten en kruiden. Slow Escargots maakt geen gebruik van onnatuurlijke hulpmiddelen. Talloze chef-koks koken inmiddels met de slakken van Slow Escargots. U zult wel proeven waarom!

Website

Meer weten over Slow Escargots? Bezoek de website.

www.slowescargots.nl

Betuwse Fruitshop

Bij themawinkel de Betuwse Fruitshop staan fruit, fruitproducten en fruitbeleving centraal. De Betuwse Fruitshop is een winkel en fruitcafé op het marktplein van ‘Het fruitdorp aan de Linge’, Geldermalsen. De producten uit de winkel zijn ook online te koop. In het fruitcafé geniet u van verrassende producten, gemaakt van puur fruit.

Website

Meer weten over de Betuwse Fruitshop? Bezoek de website.

www.betuwsefruitshop.nl

Mijn KaasKoe

Weten waar je kaas vandaan komt, geeft een goed gevoel. Mijn KaasKoe is een uniek idee waarbij je elke maand de allerlekkerste kaas ontvangt, gemaakt van de verse melk van boerderij Van Zeelst in Hedel. Kies de koe die het beste bij jou past en houd haar nauwlettend in de gaten.

Website

Meer weten over Mijn KaasKoe? Bezoek de website.

www.mijnkaaskoe.nl

Restaurant De Fuik

Restaurant De Fuik in Aalst huist in een statig pand op een sublieme locatie met prachtig uitzicht. Wees welkom en laat u culinair verwennen door de klassiek georiënteerde keuken waarbij moderne invloeden voor spanning zorgen. Het restaurant is sfeervol ingericht en de natuur speelt een ondersteunende rol. Bij mooi weer kunt u op het prachtige terras plaatsnemen.

Website

Meer weten over Restaurant De Fuik? Bezoek de website.

www.defuik.nl

Restaurant La Folie

Restaurant La Folie is te vinden in het centrum van Zaltbommel. Prachtige menu's met goede wijnen en à la carte-gerechten om van te genieten met vrienden, familie en zakenrelaties. La Folie biedt ook ruimte voor private dining en een walking dinner. En dat alles in een sfeervol, monumentaal pand met hoge plafonds.

Website

Meer weten over Restaurant La Folie? Bezoek de website.

www.restaurantlafolie.nl

Bommelbeef

Bommelbeef verkoopt duurzaam geproduceerd rundvlees van super kwaliteit voor een eerlijke prijs rechtstreeks aan de consument in een gevarieerd vleespakket. Bommelbeef fokt en mest Piemontese runderen, bekend om hun vlees dat superieur is qua kleur, smaak en structuur.

Website

Meer weten over Bommelbeef? Bezoek de website.

www.bommelbeef.nl

EerlijkNL - Greetje

EerlijkNL produceert eerlijke producten. Zij ontwikkelt culinaire lekkernijen en produceert deze op ambachtelijke wijze. Met alleen natuurlijke ingrediënten. Zoals Greetje: een nieuw merk van de telers uit de Betuwe. Fruitbeleg van Greetje bevat zoveel fruit dat het officieel geen jam genoemd mag worden.

Website

Meer weten over EerlijkNL? Bezoek de website.

www.eerlijknl.nl

Bistro In Petto

Bij Bistro In Petto kom je voor wat je lekker vindt. Maar ook omdat je graag verrast wilt worden. Telkens weer met nieuwe bourgondische gerechten. Met vers en huisgemaakt eten, smaakvol en subtiel van smaak. Op je gemak zijn in een ontspannen sfeer. Aan de Waaldijk 1 in Rossum kun je prima terecht voor een vlotte hap of juist voor een avond lekker lang tafelen.

Website

Meer weten over Bistro In Petto? Bezoek de website.

www.bistroinpetto.nl

Hoppies

Vlakbij Zaltbommel in het agrarische landschap, ligt de natuurspeeltuin van Hoppies. Een veelzijdige natuurspeeltuin voor jong en oud met water, zand en groen als basis. Hoppies heeft ook een restaurant met lekker en gezond eten en drinken. En ze verzorgt kookworkshops. Wat zij ook zal doen op de Nationale Kersenparty.

Website

Meer weten over Hoppies? Bezoek de website.

www.hoppies.nl

De Fruitmotor

De Fruitmotor produceert mooie en eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen en die goed zijn voor onze omgeving en de natuur. Zoals de Krenkelaar, uitgeroepen tot Beste Cider van Nederland. Gemaakt van Betuwse appels die heerlijk zijn, maar niet mooi genoeg voor de supermarkt.

Website

Meer weten over de Fruitmotor? Bezoek de website.

www.defruitmotor.nl
EEN PERSOONLIJK WOORD VAN DE GASTGEMEENTEN

Burgemeesters Henny van Kooten van Maasdriel en Peter Rehwinkel van Zaltbommel - de gastgemeenten van de Nationale Kersenparty - nodigden u van harte uit voor hét netwerkevent van 2019 van FruitDelta Rivierenland.

Zij lieten in de video alvast iets van de prachtige locatie zien.